Home Πολιτισμός Ευχαριστήριο Γηροκομείου Άμφισσας
Πολιτισμός - 29 Μαΐου, 2014

Ευχαριστήριο Γηροκομείου Άμφισσας

«Ευχαριστήρια Επιστολή»

Εκ µέρους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύµατος, των τροφίµων και των συγγενών αυτών και των εργαζομένων Σας ευχαριστούµε για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας μέσα στο λίγο χρονικό διάστημα που έχετε αναλάβει τα καθήκοντα του Τοποτηρητή Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας.

Η άμεση και καθοριστική ανταπόκρισή σας στην έκκλησή μας για βοήθεια αποδεικνύει τα φιλάνθρωπα αισθήματα που Σας διακατέχουν και μας γεμίζει με δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που επικρατεί.
Παρακαλούμε επίσης, όπως μεταφέρετε και τις ευχαριστίες μας στους Ιερείς, στους υπαλλήλους και τους Ευσεβείς Χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας για την άμεση ανταπόκριση στην έκκλησή Σας για την υποστήριξη του Ιδρύματός μας.

Μετά βαθύτατου σεβασμού

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος


Ευχαριστήριο

Η Δ
ιαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά:
1. την κα Τζαμτζή Παναγούλα για τη δωρεά  του ποσού  των 800 €.
2. την οικογένεια του εκλιπόντος Χαράλαμπου Μαστροβασίλη και τους λοιπούς συγγενείς για την δωρεά του ποσού των 250 € αντί στεφάνων εις μνήμη του.
3.  τα παιδιά και τους συγγενείς της εκλιπούσης Χρυσαφούλας Αρμάου χήρας Πτολεμαίου Αρμάου για την προσφορά φαρμάκων, ειδών ιματισμού και του ποσού των 220 €
4. τον Ιερέα και τους ενορίτες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δεσφίνας για την δωρεά των ποσών 100€ και 200 €.
5. τον κ. Παντελή Γκελεστάθη για την δωρεά του ποσού των 150 € και την δωρεά τροφίμων.
6. τον κ. Κωνσταντίνο Τσακαλάκη για την δωρεά του ποσού των 50 € εις μνήμη του Αργύρη Ζωμένου.
7. τον κ. Κόκκινο Λουκά για την δωρεά του ποσού των 50 € και 50 €.
8. τον Πατήρ Κλήμη Θεοδόσιο της ενορίας Αγ. Αθανασίου Γραβιάς για την δωρεά του ποσού των 100 €, 350 € και την κατ επανάληψη στήριξη του Ιδρύματος.
9. την οικογένεια Πέτρου Δρίβα για την δωρεά του ποσού των 200 € καθώς και αναλώσιμου υλικού εις μνήμη της συζύγου του.
10. τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Φωκίδος για την δωρεά  του ποσού  των 100 €.
11. τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Γραβιάς για την δωρεά του  ποσού των 100 €.
Επίσης η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά για την δωρεά τροφίμων, φαρμάκων, ιματισμού και αναλώσιμου υλικού τους : Πατήρ Αντώνιο και τους ενορίτες του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Δελφών, τον κ. Χρήστο Παπουτσή, την οικογένεια Νικολάου Δρόλαπα, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Καστελλίων κα Ευθυμία Μακρή και τα μέλη του Συλλόγου, τις ενορίτισσες του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Άμφισσας, τους μαθητές και τους υπεύθυνους Καθηγητές του τμήματος Νοσηλευτικής του Σ.Ε.Κ. (ΕΠΑΛ) Άμφισσας, το Σύλλογο Ξένων Φίλων Γυναικών, τον κ. Αντώνη Μόσχο για την κατ επανάληψη δωρεά αναλώσιμου υλικού, τον Σύλλογο «Αγ. Ιωάννης ο Ελεήμων» για την κατ επανάληψη δωρεά τροφίμων και αναλώσιμου υλικού, το 1ο  Νηπιαγωγείο Άμφισσας, το Γυμνάσιο Άμφισσας, την κα Μπακολουκά Λέλα Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Χρισσού καθώς και τα μέλη του, την κα Γιαννούλα Θεοδωράκη για την κατ επανάληψη δωρεά άρτου, τον κ Μανέττα Αχιλλέα για την κατ επανάληψη δωρεά ψωμιού, την κ. Φουσέκη Αθανασία-κα Κούκου Χρυσαφούλα και την κα Πάππου Αικατερίνη για δωρεά τροφίμων, την κα Μαρία Καλπούζου εις μνήμη της μητέρας της Ιωάννας Καλπούζου, τον Γεώργιο και την Ευμορφία Καρανάσου, την κα Βασιλική Κατσικούλη, την κα Λαμπρούλα Νούλα-Λίβα για δωρεά εις μνήμη Ιωάννη Λίβα, το ΚΑΠΗ Άμφισσας, την οικογένεια Ιωάννη και Πέπυς Παπαδοπούλου, την οικογένεια Άγγελου Ζωμένου για την δωρεά εις μνήμη Αργύρη Ζωμένου, την Ιεραποστολή Ιτέας, τον κ Θεόδωρο Μπακλέζο, την κα Ιωάννα Δημητρά, τον Σύλλογο Γυναικών Άμφισσας και την ενορία Αγ. Νικολάου, την κα Ζουμά  Παναγιώτα για την αμέριστη και συνεχή προσφορά της, την κα Γιαγκή Πανωρέα και πολλούς ανώνυμους συμπολίτες μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα Λέλα Μπακολουκά Αντιδήμαρχο Δ.Δελφών και τους συνεργάτες της στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση και βοήθεια στην παροχή τροφίμων, την εταιρία Κοντοχρήστος (κοτόπουλα), την εταιρεία «ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ ΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ», την Εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΩΞΙΤΕΣ Α.Ε.
Ευχαριστούμε θερμά για την δωρεά γευμάτων τους : Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, τον κ Αριστείδη Βούλγαρη εις μνήμην της πεθεράς του Λουκίας Ευθυμίου, τον κ. Παπαρίδη Νικόλαο εις μνήμη του πατρός του, την κα Σοφία Αρτινού εις μνήμη του πατρός της,
Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπολίτες μας ενισχύουν τον Σύλλογο Φίλων Γηροκομείου Άμφισσας με την τακτική ή έκτακτη καταβολή δωρεών για τις οποίες θα εκδοθεί ειδικό Δελτίο Τύπου σύντομα.
Η πράξη αυτή αποδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία και ελπίζει το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν τα θεάρεστα έργα τους.

 

 

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…