Home Β & Γ Εθνική ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ
Β & Γ Εθνική - 23 Ιουλίου, 2019

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ

 Αν και οι αρχικές πληροφορίες επέμεναν ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην μεταΜαντούβαλου εποχή εντούτοις με μια αναρτησή του στο προσωπικό του profile   στο facebook ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα λοτι φέτος δεν θα ασχοληθεί με την ομάδα. 

Ο λόγος για τον τ. αντιπρόεδρο του Αστέρα Ιτέας κ Στάθη Καραγκούνη ο οποίος ωστόσο διευκρίνισε ότι αποχωρεί μόνο από το Δ.Σ. αλλά ότι του ζητηθεί , ηθικό ή υλικό, θα είναι παρών .
 
Ο τέως Αντιπρόεδρος της ομάδας της Ιτέας έγραψε στο profile του στο facebook
1523 ΜΕΡΕΣ
ΤΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕ το μαγικό ταξίδι μου με την ομάδα του Αστέρα Ιτέας .
2 πρωταθλήματα ,2 κύπελλα ,μια άνοδος και δυο back to back τρίτες θέσεις στον δυσκολότερο όμιλο της Γ εθνικής κατηγορίας .
Αυτά τα 4 χρόνια που είμαι στο Δ.Σ προσπαθήσαμε μια ομάδα ανθρώπων να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε για την ιδέα του Αστέρα .Λάθη μπορεί να έγιναν πολλά ,πάντα με καλή πρόθεση .Αλλά λάθη δεν κανείς μόνο όταν δεν προσπαθείς .
Το πρόσημο όμως δεν μπορεί παρά να είναι θετικό .
Θετικό γιατί πήραμε ένα μικρό επαρχιακό σωματείο ,και με την αρωγή τόσο του κόσμου όσο και του κυρίου Μαντούβαλου καταφέραμε να κάνουμε τον Αστέρα και κατά συνέπεια την Ιτέα να ακουστεί από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη .
Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει τον Αστέρα και τον κόσμο του πιο συσπειρωμένο από ποτέ.
Στην μετά Μαντούβαλου εποχή καλούμαστε όλοι μας να αποδείξουμε ότι όλο αυτό ΔΕΝ ήταν ένα πυροτέχνημα ,μα τόσο η διοικούσα επιτροπή όσο και το μετέπειτα Δ.Σ πρέπει να αγκαλιαστούν από όλους , βάζοντας στην άκρη μικρότητες ,εγωισμούς και μικροπολιτικές .
Στην επόμενη μέρα δηλώνω ΠΑΡΟΝ .Οχι από την θέση του Δ.Σ γιατί θεωρώ ότι ο κύκλος μου έκλεισε αλλά και γιατί οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες ,αλλά παρόν έμπρακτα σε οτιδήποτε μου ζητηθεί (ΥΛΙΚΟ-ΗΘΙΚΟ)
Γιατί αυτή την ομάδα την βρήκαμε από τους πατεράδες μας και οφείλουμε να την κληρονομήσουμε στα παιδιά μας
Για να έχουν νόημα οι Κυριακές μας
Για το ΑΣΤΕΡΙ που πρέπει πάντα να λάμπει ΨΗΛΑ
Για την πόλη της Ιτέας που τόσο ανάγκη έχει την ομάδα
Γιατί ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ΙΔΕΑ ,οι ιδέες είναι αλεξίσφαιρες και ΔΕΝ πεθαίνουν ΠΟΤΕ
ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ
Υστερόγραφο :Εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι οι φορείς πρέπει να σκύψουν περισσότερο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά στον Αστέρα που με αγωνιστικότητα και ήθος εκπροσώπησε ΕΠΑΞΙΑ την Φωκίδα και την Στερεά Ελλάδα σε πανελλαδικό επίπεδο .
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στις κύριες Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη ,Πέγκυ Αραβαντινού και Μαιρη Ανδρεοπουλου που πραγματικά είναι οι μόνες που ασχολήθηκαν ουσιαστικά για τα προβλήματα αυτού του σωματείου
Τέλος τεράστιο ευχαριστώ σε όσους φόρεσαν την φανέλα του Αστέρα αλλά και στους 2 εξαίρετους προπονητές με τους οποίους συνεργαστήκαμε και που πλέον θεωρώ φίλους μου , τον ΚΥΡΙΟ Λίβα και τον ΚΥΡΙΟ Ανδραλα
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων του Παραρτήματος Φωκίδας της Ε.Α.Ε.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μελών και φίλων διοργανώνει το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής …