Home Πολιτικά - Φωκίδα Γαλάζιος αυταρχισμός και κρατική βία
Πολιτικά - Φωκίδα - 26 Φεβρουαρίου, 2013

Γαλάζιος αυταρχισμός και κρατική βία

Φεβρουάριος του σωτήριου μνημονιακού έτους 2013. Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, προκλητικές, μεσαιωνικές και ανώμαλες καταστάσεις αλλά και πρωτόγνωρες κυβερνητικές αποφάσεις μεθοδεύουν – προλειαίνουν και οδηγούν την κοινωνία σε ανορθόδοξη επανάληψη και φραγή της κοινωνικής συνοχής, ευνουχισμό κεκτημένων, με τη μέθοδο του κρατικού φραγγελίου.
Αντίθετα οι άρχοντες, οι βαρόνοι, οι φεουδάρχες και οι μνημονιακοί σωματοφύλακες της διαφθοράς και της διαπλοκής αλλά και οι καταγέλαστες μαριονέτες του μνημονιακού εκσυγχρονιστικού νεοφιλελεύθερου κατεστημένου, μέσα στα «στεγανοποιημένα» χλιδάτα και αστραφτερά παλάτια τους, ζουν ξένοιαστοι, ανέγγιχτοι και απυρόβλητοι, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς, χωρίς καν να βρίσκονται στο προσκήνιο, γιατί το «σύστημα» με τις σκοτεινές κι απόκρυφες δομές του, για μια ακόμη φορά είναι απόλυτα κυρίαρχο. Είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν ενώ το σύστημα ποτέ. Γιατί πάντα το «σύστημα» θα βρίσκει τους πρόθυμους, τους ασπόνδυλους και τα ανδρείκελα του για να κάνει αθέατο την δουλειά του και να δρομολογεί εξελίξεις και καταστάσεις κατά το δοκούν.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ «ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ» ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΈΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ. ΕΝΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΟΔΗΓΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΆΟΥΣΒΙΤΣ» .
Αυτό το νομοτελειακό σύστημα της πολιτικοοικονομικής δεσποτείας το οποίο στερείται παντελώς αξιακού κοινωνικού κώδικα, προστατευμένο πάντα μέσα στο ιδιόκτητο θερμοκήπιο της διαφθοράς, της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων θα σταθεί και πάλι αρωγός και κρυφός συμπαραστάτης στους αστραφτερούς υποτελείς και ανεδαφικούς φανερούς ή κρυφούς εξωμότες και διαχειριστές της τύχης των Ελλήνων.
Έτσι ο Παπακωνσταντίνου, ο Άκης, ο Παπαντωνίου, ο Δούκας και ο Παπανδρέου που ίσως αποτελούν τους ηθικούς και πραγματικούς αυτουργούς της εθνικής χρεοκοπίας και τόσοι άλλοι (αφού παρέδωσαν σιδηροδέσμια τη χώρα στην ολιγαρχία του χρήματος) δεν πρόκειται να φορέσουν μάσκες – κουκούλες και να πετούν πέτρες ή βόμβες μολότοφ. Αυτοί θα είναι πάντα ντυμένοι μέσα στα πανάκριβα, αστραφτερά κουστούμια τους και τις μεταξωτές τρέντι γραβάτες, ίσως κάποιοι λαδιάρηδες έχουν γυαλισμένα και καλοβαμμένα μαλλιά, μποτοξαρισμένα μέτωπα και ζυγωματικά με υπερβολική πασπάλα ακριβού μέικ-απ. Και έτσι θα απολαμβάνουν τα προνόμια και τις ασυλίες τις οποίες γενναιόδωρα έχουν λάβει, δείχνοντας τον δρόμο στους διαδόχους τους να πράττουν και να δρουν με τον ίδιο απροσχημάτιστο τρόπο γιατί ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ.
Και θα εμφανίζονται αυτοί ΩΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ. Προκλητικοί στο κοινοβούλιο ή στην τηλεόραση, αυτάρεσκοι, απροσχημάτιστοι, περιφρονητικοί, σαρκαστικοί, επιθετικοί, ειρωνικοί, προβλέψιμοι και πρωτομάστοροι της πολιτικής αναισθησίας για να μας δηλώσουν ότι αυτοί βρέθηκαν και σώσανε τη χώρα, ότι αυτοί βρέθηκαν και μας ανασύρανε από τον γκρεμό που μας είχαν οδηγήσει οι άλλοι συνδαιτυμόνες και ομοτράπεζοι τους.
Είναι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ «ΣΩΣΑΝΕ». ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΓΜΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΛΛΗΛΟΕΚΒΙΑΣΜΩΝ – ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΣΤΟ «ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Σε αυτήν λοιπόν την «σωσμένη χώρα» που η φτώχεια καλπάζει στο πολύπαθο λαό μας, που τα παγωμένα καλοριφέρ είναι πλέον διακοσμητικά στοιχεία, που το κρέας και το ψάρι τείνουν να εκλείψουν και είναι είδος εν ανεπαρκεία, αφού αντικαταστάθηκαν με όσπρια και ρύζια, που οι πανστρατιές ανέργων έφτασαν το 1.500.000, που οι ανασφάλιστοι υπερπολλαπλασιάζονται, που οι μικρομεσαίοι μαστιγώνονται και σχοινοβατούν, που η μετανάστευση των νέων έχει γίνει αναγκαίο καθεστώς, που οι συνταξιούχοι έχουνε χάσει τον μπούσουλα, που οι αγρότες ματώνουν και πένονται, που τα καλάσνικοφ κελαηδούν, που η ανομία, η τρομοκρατία και η παραβατικότητα ευδοκιμούν, που όποιος χρωστάει 1.000 ευρώ θα δημεύονται οι λογαριασμοί του και θα διαμοιράζονται τα ευτελή του ιμάτια. Σε αυτή λοιπόν τη σωσμένη χώρα που ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΟΙ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΟΥ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
Σε αυτήν λοιπόν τη σωσμένη χώρα, σ’ αυτό λοιπόν το κράτος της καταστολής και του κυβερνητικού αυταρχισμού έγινε πλέον καθεστώς ότι Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ .
Η προκλητική σύμπραξη του συστήματος και της κομματικής μαφίας, είναι πλέον καθοριστική και καίρια με τα αργυρώνητα καθεστωτικά διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. τα οποία αποτελούν την ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σαν σύγχρονες Σειρήνες παραπληροφορούν, αποπροσανατολίζουν και παραχαράζουν τη ζοφερή πραγματικότητα ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
Ένας περήφανος και αξιοπρεπής λαός με ελευθεροφροσύνη, ένας λαός που ο τράχηλος του δεν λύγισε σε δύσκολες στιγμές, βρίσκεται ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ – ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΟΛΕΘΡΙΑΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΦΟΡΟΛΕΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΜΟΚ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΕΣ – ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ – ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.
Γεγονός αναμφισβήτητο είναι ότι τα βαθιά τραύματα του λαού αυτού, θα ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΟΥΝ πολύ σύντομα. Διότι τα τραύματα δεν επουλώνονται με παρηγορητικές ρητορείες, ούτε με νοθευμένους και παρανοϊκούς νόμους, ούτε με ψευδαισθησιογόνα, ούτε με ωραιοποιημένα κατά το δοκούν διχαστικά σύνδρομα αλλά ούτε και με έωλες και συνταγογραφημένες υπεκφυγές, πολύ δε περισσότερο με κίβδηλες καχεκτικές παραχαράξεις και παραμορφώσεις ιδεολογικών νεοπροσανατολισμών και φυσικά ΡΗΤΟΡΙΚΩΝ ΝΕΟΔΕΞΙΩΝ ΠΟΜΦΟΛΥΓΩΝ.
Γιατί όλα αυτά, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΙΒΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΟΛΙΣΘΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΔΗΡΑ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΕΚ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ από το ΠΑΣΟΚ του σύγχρονου κρατικοδίαιτου αφιονισμένου Προκρούστη Στουρνάρα, του ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, του αυτοκράτορα της μιζέριας, του μεσαιωνικού φοροεισπράκτορα των φτωχών και αδυνάτων, του εκπροσώπου της στασιμότητας, των χαρατσιών και της ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΡΑΙΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Είναι ο άνθρωπος, ο εκλεκτός του πρωθυπουργού που αυταρχικά και ξεδιάντροπα ακινητοποίησε και οπισθοδρόμησε την κοινωνική πρόνοια στον μέσο Έλληνα.
Είναι ο ανάλγητος αυτός άνθρωπος που υλοποιεί την πολιτική τάση της κυβερνητικής πολυδαίδαλης  τριανδρίας, αυτός που μας έβαλε σε παρακμιακή τροχιά  και γενική κατάρρευση, διευρύνοντας την ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΕ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝΤΕΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΝΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΚΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΧΑΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ.
Κε Πρόεδρε της Χειμερίας Άνοιξης και της Μεταλλαγμένης Νέας Δημοκρατίας, μέσα στο πολιτικό vertigo που εδράζεσθε και έχοντας απώλεια ιδεολογικού προσανατολισμού αλλά και κομματική ανομβρία και παραταξιακή ξηρασία, ξεχάσατε εσκεμμένως τις αρχές και τις θέσεις της Φιλελεύθερης ιδεολογίας και του ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που θα επιδιώκουν την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΦΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΕΣ.
Παρεκτραπήκατε από πολιτική ασχετοσύνη και ασχημοσύνη, αγνοώντας ότι το θεμέλιο της παράταξης και του ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ήταν και είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Αυτόπροσανατολιστήκατε από την αχαλίνωτη εξουσιολαγνεία σας αλλά και από πλειοδοσία αναλγησίας από την λαϊκή φυσιογνωμία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, με ανθρώπινο πρόσωπο, με κοινωνική ευαισθησία, πιστή στην ελεύθερη και παραγωγική κοινωνία δημιουργικών δημοκρατικών δυνάμεων και της δικαιοσύνης.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΒΑΛΑΤΕ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΛΩΤΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΜΝΗΜΩΝ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για πραγματική Δημοκρατία όταν υπάρχει εξαθλίωση και φτώχεια στα λαϊκά στρώματα, ανεργία στους νέους, κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων, οπισθοδρόμηση ασφάλισης – υγείας – περίθαλψης και συνταξιοδότησης. Δεν μπορείτε να μιλάμε για Δημοκρατία χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη. Δεν μπορούμε να λεηλατείται τους πολλούς για χάρη των ολίγων.
Αναγάγατε σε θεσμό ότι οι πολιτικές αποφάσεις πρέπει να διαμορφώνονται στα ξένα κολασμένα οικονομικά εξωθεσμικά ή θεσμικά κέντρα αποφάσεων των τοκογλύφων δανειστών μας και ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΥΠΟΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει περιθώριο για «ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΗΜΕΡΕΣ» και έτσι αναπόφευκτα ο δρόμος αυτός και η συνέχιση αυτής της άδικης και απάνθρωπης κατάστασης ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΘΡΕΨΟΥΝ» ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΛΑΪΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.
Όσο και αν οι μηχανισμοί και τα χαλκεία καταστολής καταπίεσης αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας λειτουργήσουν και ασελγήσουν, όσο και αν οι προπαγανδιστικές παραπληροφορίζουσες ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΛΑΚΙΔΕΣ και τα μέσα δικτύωσης μέσα σε ένα κρεσέντο νεοδεξιοφροσύνης αλλοιώνουν και αποπροσανατολίζουν την ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΜΟΝΙΣΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΙΣΜΟ. Τόσο η κοινωνία θα προσπαθήσει να απαλλαγεί από ένα καταρρέον πολιτικό μόρφωμα που στηρίζεται από μία «ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΚΑΚΕΚΤΥΠΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ» του δόγματος Στουρνάρα – Μέργου.
Κύριοι το εντιμότερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε ένα μεγάλο συγνώμη από τον λαό και να εξηγήσετε τα αίτια της ολέθριας και αποτυχημένης πολιτική σας που οδήγησε την χώρα στην ΔΙΝΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ και όχι να κάνετε επίδειξη πολιτικής πυγμής εναντίον των απεργών και των εξαθλιωμένων  εργαζομένων και όχι να καλλιεργείται τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας και κίβδηλες υποσχέσεις, επικοινωνιακά συγκρουσιακά τεχνάσματα γιατί όλα αυτά συνθέτουν το σκηνικό της καθημερινής αναπτυσσόμενης αθλιότητας.
Όσο η μεταλλαγμένη Ν.Δ. με τον Γαλάζιο αυταρχισμό και την κρατική βία αλλά και την πλήρη παραχάραξη ιδεολογικού προσανατολισμού (ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ 21) συμπράττει με την ηγετική άφωνη και αυτιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ το οποίο αποτελεί ήδη παράρτημα και ουρά πελατειακών κυβερνητικών αντισυμβαλλομένων και με τους πορφυρούς συμβιβασμένους ψευδοαριστερούς του «Κουβελιστάν» που κατά παράδοση και εξιν είναι κυβερνολάγνοι τόσο το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ. Έναν δρόμο καταστροφικό αδιέξοδο χαοτικό. Έναν δρόμο χωρίς επιστροφή. Έναν δρόμο εύφλεκτο για κοινωνικές αναταράξεις. Έναν δρόμο που το εγχώριο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο θα κάνει κατάχρηση εξουσίας και θα διαιωνίζει την ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο, την αδράνεια, την ακαμψία, τον εφησυχασμό, τον ωχαδερφισμό. Είναι καιρός πια να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μέτοχοι μιας εθνικής τραγωδίας. Ο κίνδυνος για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι πλέον προ των πυλών και έτοιμος να επιτάξει, να επιστρατεύσει και να αλώσει και τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΡΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ – ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΘΡΗΝΩΔΟΙ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΕΙΠΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΑΤΩΝ.

Υ.Γ.: Επιβεβλημένο είναι πλέον ο ιεραπόστολος της Σημιτικής απάτης, ο ανάλγητος δήμιος και ασυγρονιστής  της εικονικής πραγματικότητας και της επίπλαστης ευημερίας, ο «Καρδινάλιος Ρεσελιέ» των ντόπιων και ξένων συμφερόντων και ετεροκατευθυνόμενος Προκρούστης της μεσαίας τάξης κος Στουρνάρας να καταλάβει και να εμπεδώσει ότι η επιχείρηση λάσπης και κατασυκοφάντησης του Κώστα Καραμανλή είναι κακόβουλη, άδικη, απαξιωτική, εξωπραγματική, δόλια και εσκεμμένη. Το μόνο επιχείρημα στο εγχείρημα του διορισμένου κου Στουρνάρα και των εξαπτέρυγων του είναι ο εκτροχιασμός του και ο εκτοπισμός του από τον υπουργικό θώκο και η αποπομπή του με τελικό προορισμό κάποιο ανίερο κολασμένο τραπεζικό κονκλάβιο και ιερατείο τοκογλυφικής δομής και συστάσεως.
Το κρεσέντο με μίγμα εγωπάθειας, αλαζονείας, σοβαροφάνειας, πολιτικής ασχετοσύνης, χοντροκοπιάς, θρασύτητας και η έλλειψη πολιτικού πολιτισμού ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΨΗΓΜΑΤΑ Ή ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Αλήθεια, ο κ. Σαμαράς με αυτήν την παρατεταμένη σιωπή του αποδέχεται τα λεχθέντα από το στόμα του Υπουργού του για τον πρώην Πρωθυπουργό;;; Και καλό είναι για να μην είμαστε αμνήμονες, ότι ο Κώστας Καραμανλής ήταν αυτός που έδωσε πικρό «συγχωροχάρτι» στον Σαμαρά για τα νοσηρά και βαριά του παραταξιακά ανομήματα, τον ανέσυρε από την αφάνεια και τα αζήτητα το έχρισε Υπουργό και ……… περαιώνοντας και χωρίς να διακατέχομαι από πολιτικό ακτιβισμό απλά, σεμνά και ταπεινά, παραθέτω την προσωπική μου άποψη: ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.  
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…