Home Εικόνες Αρχικής Βιογραφικό Νίκου Πρασσά: Υποψηφίου με το συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά” με υποψήφιο περιφερειάρχη το Λουκά Αποστολίδη
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 19 Σεπτεμβρίου, 2023

Βιογραφικό Νίκου Πρασσά: Υποψηφίου με το συνδυασμό “Πατρίδα μας η Στερεά” με υποψήφιο περιφερειάρχη το Λουκά Αποστολίδη

Ονομάζομαι Νικόλαος Πρασσάς .Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άμφισσα.Γονείς μου είναι ο Κωνσταντίνος Πρασσάς Ελεύθερος Επαγγελματίας σε καταστήματα εστίασης (ιδιοκτήτης Ταβέρνας)στην Άμφισσα και μητέρα μου η Φανή Πρασσά -Κακκανά.
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολογίας Τεχνικού Λυκείου της Άμφισσας

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ .Υπηρέτησα 22 μήνες στο Πυροβολικό με την Ειδικότητα του Διαβιβαστή και με το βαθμό του Δεκανέα .Μετά από Υπηρεσία σε μονάδες εκστρατείας στην Βόρεια Ελλάδα τους τελευταίους μήνες των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων τοποθετήθηκα εκπαιδευτής νεοσυλλέκτων στο κέντρο Πυροβολικού στην Θήβα.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΒΙΟΣ.Εργάστηκα ως ανειδίκευτος Εργάτης στον ΟΤΕ σε κινητό συνεργείο αποκατάστασης υπόγειων βλαβών ,Φορτοεκφορτωτής σε Νταλίκες που μετέφεραν διάφορα προϊόντα ,Βοηθός μάστορα οικοδομικών επισκευαστικών εργασιών μικρής κλίμακας, σε εργοστάσιο τυποποίησης Ελαιόκαρπου ,Καταμετρητής κατανάλωσης στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Το 1987 μετά από εξετάσεις Αθλητικές και γραπτές εισάχθηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα.Από τότε και μέχρι την αποστράτευσή μου με το βαθμό του Πυράρχου υπηρέτησα μόνο σε μάχιμές Θέσεις σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια στην Αθήνα, στην Ελευσίνα ως μέλος αερομεταφερόμενης μονάδας για κατάσβεση πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα, στην Π.Υ Άμφισσας και Π.Υ Ιτέας στα Π.Κ Λιδωρικίου ,Λίμνης και Αλιβερίου Εύβοιας .

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Στην προσωπική μου Ζωή είμαι Ελεύθερος.

ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.Έχω διατελέσει Αθλητικός Παράγοντας Μπάσκετ επί σειρά
ετών ως Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ που στην συνέχεια μετονομάσθηκε σε Γ.Σ Άμφισσας. Σήμερα έχω την θέση του Αντιπροέδρου στο Δ.Σ της Ομάδας που αγωνίζεται στο Εθνικό και Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .Είμαι βαθιά πολιτικοποιημένο Άτομο από πολύ μικρή ηλικία και μεγάλο μου πιστεύω είναι ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει αδιέξοδα. Σαν πρώην μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝ.ΑΛΛΑΓΗΣ είχα το προνόμιο να συνδεθώ με Πολίτες Συντρόφους οι οποίοι υπηρετούν το Κοινό Συμφέρον για το καλό του τόπου μας.
Εκτός από το Μπάσκετ λατρεύω την Επαγγελματική Πυγμαχία και την κολύμβηση .Είμαι λάτρης επίσης των Τεχνών της Ποίησης και της ξένης μουσικής .Είμαι Πολύγλωσσος καθώς διαβάζω γράφω και μιλάω ξένες γλώσσες.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα να Υπηρετήσω τις Συμπατριώτισσές και τους Συμπατριώτες μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος σε όποιο χώρο και αν ανήκουν μέσα από το ψηφοδέλτιο ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ με επικεφαλής το ιστορικό στέλεχος της Παράταξης ,Π.ΒΟΥΛΕΥΤΗ Π.ΥΠΟΥΡΓΟ Π.ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και διαπρεπή Νομικό ΛΟΥΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Με τιμή
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝ.ΠΡΑΣΣΑΣ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.ΣΩΜΜΑΤΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…