Home Πολιτικά - Φωκίδα «Ασυδοσία και πλήρης ανομία στη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων»
Πολιτικά - Φωκίδα - 23 Νοεμβρίου, 2013

«Ασυδοσία και πλήρης ανομία στη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων»

 Για ασυδοσία και ανομία καταγγέλλει το Δήμο Δελφών, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Γιώργος Δρακάκης, σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιακών οχημάτων. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει από την αρχή της θητείας ο Δήμαρχος, κάποιοι Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Δημοτικών Ενοτήτων και εργαζόμενοι, χρησιμοποιούν ανεξέλεγκτα και παρανόμως χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου τα υπηρεσιακά οχήματα, επισημαίνοντας πως η ατιμωρησία τους δημιουργεί αποθράσυνση. 
Αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας του κ. Δρακάκη έχει ως εξής:
H ασυδοσία και η πλήρης ανομία στον Δήμο Δελφών από την σημερινή Δημοτική Αρχή συνεχίζεται ακάθεκτα …
Η Ελληνική πολιτεία με νόμο απαγορεύει ρητά την χρήση υπηρεσιακών οχημάτων από αιρετούς άρχοντες  και ειδικά για αποκλειστική χρήση. Η χρήση και μόνον για υπηρεσιακούς σκοπούς θα πρέπει να έχει την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου  . Από την  αρχή της δημοτικής θητείας Δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοι άρχισαν  να οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα Παρανόμως – Ανεξέλεγκτα  χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα κατά  αποκλειστική χρήση!!! Το αποτέλεσμα είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα να τα οδηγούν πλέον κατά αποκλειστική χρήση εκτός των αντιδημάρχων και άλλοι πρόεδροι  δημοτικών ενοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου. Είναι σαφές ότι η ατιμωρησία δημιουργεί και αποθράσυνση.
Ο Δήμαρχος και κάποιοι αντιδήμαρχοι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ατιμωρητί οτιδήποτε  για την εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων των ιδίων και των αυλικών τους. Δεν κρατούν ούτε καν τα προσχήματα μη έχοντας την στοιχειώδη πολιτική καλλιέργεια και δημόσια ηθική …
 

Γεώργιος Δρακάκης
Δημοτικός Σύμβουλος
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…