Home Πολιτικά - Φωκίδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μεγάλη επιτυχία για τη Φωκίδα: Διαγώνιος και Παραλίμνιος προχωρούν οριστικά!
Πολιτικά - Φωκίδα - 28 Νοεμβρίου, 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μεγάλη επιτυχία για τη Φωκίδα: Διαγώνιος και Παραλίμνιος προχωρούν οριστικά!

 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ  Μεγάλη επιτυχία για τη Φωκίδα: Διαγώνιος και Παραλίμνιος προχωρούν οριστικά!

 

Δυο πολύ μεγάλα έργα κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι αιρετοί της Φωκίδας κατά τη συνάντηση που είχαν πριν από λίγα λεπτά με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη και μάλιστα με τη συναίνεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τα καλά νέα υποδέχθηκαν με χαμόγελα ευτυχίας ο Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δελμούζος, οι δυο Δήμαρχοι Δελφών και Δωρίδας, Παναγιώτης Ταγκαλής και Γιώργος Καπεντζώνης, αντίστοιχα, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.

«Είχα δεσμευτεί προεκλογικά για το διαγώνιο άξονα και κάποιοι αμφισβητούσαν τα λεγόμενά μου. Σήμερα αποδεικνύεται ότι είχα δίκιο. Δεν υπάρχουν δύσκολα και ακατόρθωτα έργα», τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Γιάννης Μπούγας. 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας κ. Μπούγα, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Δελμούζου και των Δημάρχων Δελφών κ. Ταγκαλή και Δωρίδας κ. Καπεντζώνη, με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Τσακίρη

 

Σήμερα, 28.11.2019, στο γραφείο του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννη Τσακίρη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία εκτός του Υφυπουργού συμμετείχαν ο Βουλευτής Φωκίδας κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Δήμαρχος Δωρίδας κ. Γεώργιος Καπεντζώνης, καθώς επίσης και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτριος Σκάλκος.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα έργα που θα εκτελεστούν στη Φωκίδα με πόρους των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, με προτεραιότητα την κατασκευή του συνδετήριου άξονα Θερμοπυλών – Ιτέας – Αντιρρίου και του παραλίμνιου αγωγού του ταμιευτήρα του Μόρνου και καθορίστηκαν οι επόμενες ενέργειες.    

 

     Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα, Βουλευτή Φωκίδας
                                      Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσεων

Απόλυτη προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ το καθαρό και ποιοτικό νερό σε ένα περιβάλλον προκλήσε…