Home Δήμος Δωρίδας Ανοιχτή επιστολή Καπετζώνη ενόψει εκλογών: “Επιζητούμε τη σύγκριση”

Ανοιχτή επιστολή Καπετζώνη ενόψει εκλογών: “Επιζητούμε τη σύγκριση”

Με ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες με την οποία τονίζει την ιδεολογική πολυσυλεκτικότητα της παραταξής του ανοίγει την προεκλογική περίοδο ο νυν δημαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ Γιωργος Καπετζώνης
Στην επιστολή, ο κ Καπετζώνης ισχυρίζεται ότι ο δήμος Δωρίδας, τα ηνία του οποίου ανέλαβε πριν 13 χρόνια, είναι υγιής, εξωστρεφής και αναπτυσσόμενος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν υπήρξαν λάθη και παραλείψεις.
Στο διαταυτα σημειώνει ότι θεωρεί αναγκαία τη σύγκριση των υποψηφίων συνδυασμών και κλείνοντας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε πολίτη

Η ανακοίνωση

Συνδημότες, συνδημότισσες…

13 χρόνια Δήμος Δωρίδος – 13 Χρόνια Δωρίδα για Όλους!
Το πιστέψαμε και καθημερινά το κάνουμε πράξη!
Ήταν πολιτική μας επιλογή, όταν ξεκινήσαμε, να δημιουργήσουμε μία πολυσυλλεκτική ομάδα, κόντρα στους καιρούς και τις έως τότε συνηθισμένες πρακτικές. Με την ίδια πεποίθηση συνεχίζουμε, δικαιωμένοι για τις αποφάσεις μας και με στόχο πάντα να συνθέτουμε!
Μας ενώνουν οι κοινές μας ιδέες για την ανάπτυξη του τόπου μας! Ο πολιτικός μας λόγος έχει πάντα θετικό πρόσημο και προσδιοριζόμαστε από αυτό, από τα έργα μας και το όραμά μας για τη Δωρίδα! Δεν μας ενώνει ο αρνητισμός, δεν μας ενώνει το… αντί!
Είμαστε εκείνοι που οι πολίτες μάς ανέθεσαν πριν 13 χρόνια τη δημιουργία του μεγάλου Δήμου της Δωρίδας, ενός Δήμου με ιδιαιτερότητες, πολλές αντικειμενικές δυσκολίες αλλά και με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Σήμερα, κοιτάζοντας την πορεία αυτών των ετών, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως τα καταφέραμε! Ο Δήμος Δωρίδος είναι ένας υγιής Δήμος, εξωστρεφής και αναπτυσσόμενος!
Έγιναν λάθη; Υπήρξαν παραλείψεις; Η απάντηση, χωρίς καμία τάση υπεκφυγής, είναι «ναι». Η αυτοκριτική αποτελεί βασικό μας στοιχείο, πάνω στην οποία επικεντρωνόμαστε με στόχο την εξήγηση του τι οδήγησε σε αυτά, αλλά και τη μη επανάληψή τους. Όμως αυτά, δεν αλλοιώνουν τη συνολική εικόνα.
Ο Δήμος Δωρίδος είναι ένας Δήμος που έχει σχέδιο, που έχει παρουσιάσει έργο σε κάθε γεωγραφικό του σημείο, ένας Δήμος με μεγάλες κατακτήσεις και σήμερα, το 2023, με ένα τεράστιο πρόγραμμα παρεμβάσεων σε εξέλιξη. Ένας Δήμος οργανωμένος, που πάνω σε υγιή βάση, με ρεαλιστικές στοχεύσεις, πορεύεται στην επόμενη μέρα, για την οποία όλες και όλοι θα κληθούμε να αποφασίσουμε στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Συνδυασμός μας, «Δωρίδα για Όλους», είναι δυναμικός, αρνείται τη στασιμότητα, εξελίσσεται, ανανεώνεται. Στον ίδιο δρόμο θα συνεχίσουμε και τώρα, κάνοντας πράξη τη μεγαλύτερη έως σήμερα ανανέωση. Επενδύοντας σε εκείνους που έχουν την εμπειρία, αλλά και σε εκείνους που θα αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη της επόμενης μέρας.
Η Δωρίδα αναπτύσσεται, γίνεται προορισμός, υπάρχουν πλέον οι συνθήκες για την ανάπτυξη επενδύσεων, θέτοντας τις βάσεις για να επιτευχθεί ο επόμενος μεγάλος στόχος: Η νέα γενιά θα μείνει εδώ!
Συνδημότισσες και συνδημότες, φίλες και φίλοι…
Με γνώμονα το έργο μας, το όραμά μας και τη γνώση, με σχέδιο για τη Δωρίδα του αύριο, δεν επιζητούμε απλώς τη σύγκριση, τη θεωρούμε αναγκαία για την καλύτερη κρίση σας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε, να καταθέσουμε τις απόψεις μας! Δεν κρυφτήκαμε και δε θα κρυφτούμε ποτέ! Από σήμερα το κάλεσμά μας είναι διαρκές και προς κάθε κατεύθυνση.
Όλοι στο φως!

Γιώργος Καπεντζώνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δωρίδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…