Home Π.Ε. Φωκίδας Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Στ.Κάππου και Φ.Σπανού
Π.Ε. Φωκίδας - 7 Φεβρουαρίου, 2019

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Στ.Κάππου και Φ.Σπανού

 Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Στ.Κάππου και Φ.Σπανού

 
Στάθης Κάππος- Φωκίδα
 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Άμφισσα στην οποία και διαμένω μόνιμα. Φοίτησα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπηρέτησα σε σχολεία του νομού ως εκπαιδευτικός.
 
Το 1990 ορίστηκα ειδικός συνεργάτης του Νομάρχη Φωκίδας
Το 2002 εκλέχτηκα νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδας και διετέλεσα πρόεδρος Νομαρχιακής επιτροπής, Αντινομάρχης και αναπληρωτής Νομάρχης
Το 2007 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος και διετέλεσα, αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Φωκίδας και μέλος της γενικής συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.
Από το 2007 ως το 2010 υπηρέτησα ως Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας
Πήρα μέρος ως μέλος οργανωτικών επιτροπών εισηγητής και επιμορφωτής σε εκδηλώσεις επιμόρφωσης, ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια σχετικά με τη διοίκηση και τα καθήκοντα στελεχών εκπαίδευσης, με τη δημόσια διοίκηση και τη διαχείρισή της, με την εφαρμογή καινοτομιών σε δημόσιες διοικητικές μονάδες. Έχω προσφέρει ως πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή μέλος σε πολιτιστικούς συλλόγους, εθελοντικές οργανώσεις, σχολικές δημοτικές και νομαρχιακές επιτροπές, καθώς και επιτροπές όπως αυτή της Συμβουλευτικής και Ερανικής της Εκκλησίας, της Περιφερειακής «Αθλητισμός για όλους», της Κοινωνικής Συμπαράστασης της Εφορείας Προσκόπων Άμφισσας της αξιοποίησης τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας της Επιτροπής διαχείρισης προγράμματος.
 
Είμαι εκλεγμένος Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ΔΙΑΔΡΟΜΗ Φωκίδας. Είμαι μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού. Το 2015 εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας Είμαι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας σε θέματα Παιδείας και στα θλεματα της Δ/νσης Συγκοινωνιών και Μεταφορών της ΠΕ Φωκίδας.
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Εμπιστεύομαι τον Φάνη Σπανό.
Μοιράζομαι το κοινό όραμα μαζί του.
Επιμένω με ήθος, σταθερές αξίες, συνέπεια, εμπειρία, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα.
Συνεχίζω δίπλα στους συμπολίτες μου, όπως μέχρι σήμερα.
 
 
Γιάννης Περγαντάς- Βοιωτία
 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1968 στη Λιβαδειά όπου τελείωσα το Β´Γενικό Λύκειο το 1986. Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της ΚΡΑΙΟΒΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου τελείωσα το 1994. Ακολούθως υπηρέτησα στο Πολεμικό Ναυτικό στην Υπηρεσία  Φάρων στο Πλοίο Φαρικού Ανεφοδιασμού ”Καραβόγιαννος” ως Έφεδρος Κελευστής Ιατρός την περίοδο 1995 – 1996. Ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Αρτοτίνης και στο Κ.Υ. Λιδωρικίου το 1998 ενώ υπηρέτησα στο Γ.Ν. Αμφίσσης ως ειδικευόμενος Παθολόγος. Ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γ.Ν.Α. “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” το 2005 και απέκτησα τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου μετά από επιτυχείς εξετάσεις.
Διατηρώ από το 2006 Ιδιωτικό Ιατρείο στην Λιβαδειά ενώ εργάστηκα παράλληλα στις δομές του Ι.Κ.Α. Λιβαδειάς ως Ειδικός Παθολόγος από το 2007 έως και το 2012 ταυτόχρονα με την θέση του Ειδικού Παθολόγου και για το ταμείο του Ο.Α.Ε.Ε. Επαρχίας Λιβαδειάς. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχα στις επιτροπές συντάξεων και αναπηρίας για τα εν λόγω ταμεία όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα. Το 2017 απέκτησα τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Ε.Α.Π. στη “Διοίκηση Μονάδων Υγείας”. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 κατέχω την Θέση του Επιστημονικού Διευθυντή στην Ιδιωτική Παθολογική Κλινική ” Ιατρική Μέριμνα Λιβαδειας. Από το 2014 κατέχω την θέση του Προέδρου στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων του Νόμου ΒΟΙΩΤΙΑΣ εκπροσωπώντας την Π.Ε.ΒΟΙΩΤΙΑΣ. Διετέλεσα Ταμίας και Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς.
Είμαι άριστος γνώστης της Αγγλικής και Ρουμανικής γλώσσας ενώ έχω τις βασικές γνώσεις στα Γαλλικά. Διατηρώ την θέση του γιατρού του ΑΚΟ Λιβαδειάς, σύλλογο με τον οποίο συμμετέχω και ως αθλητής στον Μαραθώνιο της Αθήνας και του Ολύμπου. Έχω συμμετάσχει ως αθλητής της Τοξοβολίας σε Πανελλήνιους Αγώνες Β’ Κατηγορίας και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Στερεάς Ελλάδος όπου έλαβα την πέμπτη θέση. Ασχολούμαι επίσης με την ποδηλασία δρόμου και την υποβρύχια αλιεία. Εκτός από Ιατρικές εργασίες και συμμετοχές σε συνέδρια . ασχολούμαι με το διάβασμα βιβλίων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, Κοινωνικής Ψυχολογίας και LIFE COACHING. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά 13 και 5 ετών αντίστοιχα.
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Επέλεξα να συμμετάσχω με τον συνδυασμό του Φανή Σπανού, γιατί τον διακρίνει το ήθος, η εγκαρδιότητα και η ειλικρίνεια , αλλά και γιατί είναι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων! Είναι ο άνθρωπος που με ακούραστη εργατικότητα αλλά και ομαδικότητα, αποτελεί εγγύηση της συνέχειας των έργων και των αλλαγών που δημιούργησε στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μία ομάδα νέων ανθρώπων! Νέων, σε ιδέες, οράματα αλλά και ηλικία. Αποτελώντας μέλος αυτής της ομάδας και αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανάγκες και αγωνίες των συνανθρώπων μας, ζήτω την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για την συνέχιση των καλών, αλλά και την διόρθωση των κακών έργων! Για την συνέχιση της εξωστρέφειας και της Ευρωπαϊκής προοπτικής της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Για να παραμείνει η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ μας στην Καρδιά της Ελλάδος!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τους έχει καθίσει στο ρουθούνι

Η ομάδα του δημάρχου Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή πιέζεται αφόρητα από τη στάση του νυν προ…