Home Στερεά Ανακοίνωσε Κώστα Κουτσούμπα και Π. Κούσουλα
Στερεά - 30 Ιανουαρίου, 2019

Ανακοίνωσε Κώστα Κουτσούμπα και Π. Κούσουλα

 Κώστας Κουτσούμπας

 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1974 στο Λιδωρίκι. Είμαι κτηνοτρόφος με μία σύγχρονη και καλά οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση και παντρεμένος με την Αργυρώ Λαγγουράνη από την Άμφισσα με την οποία έχουμε τρία ανήλικα παιδιά. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2002 ως 2010 στο Δήμο Λιδωρικίου και από το 2010 ως σήμερα στο Δήμο Δωρίδας. Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Δωρίδας από το 2015. Επίσης, είμαι Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δωρίδας.
 
Είμαι υποψήφιος γιατί…
Με  ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, να μετάσχω ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος στο Νομό Φωκίδας με το συνδυασμό «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας».
 
Οι λόγοι είναι αρκετοί!
 
Η αγάπη μου για την Φωκίδα. Όπως προανέφερα γεννήθηκα μεγάλωσα εργάζομαι και κατοικώ στο Λιδωρίκι Φωκίδας
 Η διεκδίκηση και αποπεράτωση των έργων υποδομής, καθώς και η διεκδίκηση περισσότερων πόρων για την περιφερειακή ενότητα της Φωκίδας
Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου και η προσπάθειά μου να συμβάλλω τόσο στην ανάδειξη των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, όσο και στην άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να αλλάξει η ποιότητα της ζωής τους
Σαν γονιός να προσπαθήσω  για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους
Σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία.
Όλα αυτά τα χρόνια από τη θέση του αιρετού Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Δωρίδας, έχω μάθει να προσφέρω στον άνθρωπο. Αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα. Είμαι νέος και ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας μας, για τα οποία θέλω να συμμετέχω ενεργά στην επίλυση τους. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη Φωκίδα και να την φέρουμε στη θέση που της αξίζει, κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη. Γιατί για την καθημερινότητα των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι για να γίνουν τα λόγια πράξεις.
 
Φθιώτιδα
Παναγιώτα Κούσουλα
 
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1986 στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας όπου και διαμένω μόνιμα. Γονείς μου είναι ο Δημήτριος Κούσουλας και η Ελένη Γιαλούρη. Ο σύζυγος μου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, κατάγεται από το Παλαιοχώρι Δωριέων Φθιώτιδας και πρόσφατα αποκτήσαμε ένα γιο.
 
Είμαι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης του προγράμματος “Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών” του Ε.Μ.Π., επίσης μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζομαι ως συνεργάτης μηχανικός κατασκευαστικής εταιρείας με καθήκοντα τεχνικής και οικονομικής διαχείρισης έργων αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός διατηρώντας, μαζί με τον αδερφό μου, τεχνικό γραφείο στην Αμφίκλεια.
 
Είμαι υποψήφια γιατί…
Η απόφασή μου να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική, ξεκινά από την επιθυμία μου για προσφορά στον τόπο και την κοινωνία, ιδιαίτερα της περιφέρειας στην οποία ζω κι εργάζομαι. Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Φθιώτιδας με το Συνδυασμό του Φάνη Σπανού «Επιμένουμε Στην Καρδιά της Ελλάδας», γιατί πάντοτε πίστευα πως όλοι έχουμε ευθύνη, αλλά και υποχρέωση, να ενισχύσουμε την προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας, ώστε τα αυτονόητα να πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα. Μέσα από την επαγγελματική  μου δραστηριότητα, έχω μάθει την αξία της σύνθεσης των ιδεών, της ομαδικής δουλειάς και του δημιουργικού διαλόγου. Η εμπειρία μου στον τεχνικό κλάδο μου επιτρέπει να έχω γνώση τόσο θεωρητική όσο και πρακτική για τα μεγάλα τεχνικά, οικονομικά και χωροταξικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την περιφέρειά μας και μας επηρεάζουν όλους.
 
Με πιστή και αφοσίωση στις προτεραιότητες του τόπου μας, θέτω στην διάθεσή σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ τη στήριξή σας με την υπόσχεση ότι θα εργασθώ με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Also

Το Σάββατο στην Άμφισσα το Επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου