Home ΕΠΣ Φωκίδας Αναβαθμίζονται αισθητά τα γήπεδα Λιδωρικίου και Τολοφώνας
ΕΠΣ Φωκίδας - 16 Οκτωβρίου, 2020

Αναβαθμίζονται αισθητά τα γήπεδα Λιδωρικίου και Τολοφώνας

Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του βρίσκεται πλέον το έργο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Δωρίδας (Ν. Φωκίδος)», συνολικού προϋπολογισμού  230.000,00 ευρύ  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) μετά την ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ της αποδοχής ένταξης στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” που χρηματοδοτείται από  το Υπουργείο Εσωτερικών .
Το έργο  αποτελείται από δύο υποέργα, τα οποία είναι :
1.Υποέργο 1: «Βελτίωση Γηπέδου Ποδοσφαίρου Τ.Κ. Λιδωρικίου», προϋπολογισμού  140.000,00 ευρώ  (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
2.Υποέργο 2: «Κατασκευή στεγάστρου γηπέδου Τολοφώνας Ερατεινής Δήμου Δωρίδος», προϋπολογισμού  90.000,00  ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
  Φορέας υλοποίησης είναι ο  Δήμο Δωρίδας , ο οποίος οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω πρόσκλησης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.
Για την εξέλιξη αυτή ο αντιδήμαρχος επί των αθλητικών κ Ιωάννης Φλέγγας δήλωσε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι πλέον ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες για την προκήρυξη του έργου, κάτι που θα συμβεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…