Home Εικόνες Αρχικής Αλ. Κυριακίδης: “Να βγει ο δήμος από την αδράνεια των 4 τελευταίων ετών”

Αλ. Κυριακίδης: “Να βγει ο δήμος από την αδράνεια των 4 τελευταίων ετών”

Για το κοινό όραμα που μοιράζεται με τον τ. δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο αλλά και το σημερινό υποψήφιο Λουκά Αναγνωστόπουλο μιλά στη συνεντευξή του ο Αλέξανδρος Κυριακίδης, δημοτικός συμβουλος από το 2014 και εκ νέου υποψήφιος.
Σε ότι αφορά τους στόχους του για τη ΔΕ Άμφισσας είναι να συνεχίσει όλα τα μεγάλα έργα που ξεκίνησε ο κ Παναγιωτόπουλος και βεβαίως να επαναφέρει το πάρκινγκ βαρέων οχημάτων που εγκατέλειψε η νυν δημοτική αρχή όπως και τους λαμπτήρες led που ενω είχε δημοπρατηθεί στη συνέχεια κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε. Επιπλέον, καταθέτει την ολοκληρωμένη άποψή του για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου και παράλληλα κατηγορεί τη δημοτική αρχή Ταγκαλή για την τακτική της στα χρόνια της πανδημίας
Τέλος, μιλά για την περσινη πορεία του ΓΑΣ Άμφισσας αλλά και τον πόλεμο Ρωσίας -Ουκρανίας

ΩτΦ: Τι είναι αυτό που σε έκανε να αποφασίσεις να είσαι υποψήφιος για τρίτη διαδοχική φορά;
Α.Κ. : Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνετε να επικοινωνήσω με τους αναγνώστες σας με τον πιο παραδοσιακό τρόπο, αυτόν του έντυπου Τύπου. Όπως γνωρίζετε, είμαι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δελφών στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Άμφισσας από το 2014 με την παράταξη «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών». Με τον ιδρυτή της παράταξής μας, τον πρώην Δήμαρχο Δήμου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο, και με τον νυν επικεφαλής της παράταξής μας Λουκά Αναγνωστόπουλο δεν είμαστε μόνο προσωπικοί φίλοι αλλά μοιραζόμαστε και κοινό όραμα για τον τόπο μας. Η τεράστια παρακαταθήκη με την πληθώρα έργων πνοής για τον τόπο, που δεν να ολοκληρωθήκαν στην θητεία μας το 2014-2019 λόγω της Καλλικρατικής γραφειοκρατίας και άλλων παραγόντων, απαιτεί την παρουσία ανθρώπων με όραμα, γνώση και θέληση να πάνε τον δήμο μας ξανά μπροστά. Να τον βγάλουν από την αδράνεια που βρίσκεται τα τελευταία 4 χρόνια. Να σας πω ειλικρινά, αν η σημερινή Δημοτική Αρχή του κ. Ταγκαλή είχε επιδείξει συνέπεια, πολιτική ευστροφία και συνέχιζε τα περισσότερα από τα έργα της θητείας του Θανάση Παναγιωτόπουλου, σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολο σε οποιαδήποτε δημοτική παράταξη να διεκδικεί με αξιώσεις την διακυβέρνηση του Δήμου Δελφών.

ΩτΦ:Βλέποντας από απόσταση τα γεγονότα τι λάθη θεωρείς ότι έκανε ο τα δήμαρχος κ Παναγιωτόπουλος και θα συμβούλευες τον κ Αναγνωστόπουλο να μην τα ξανακάνει αν εντέλει εκλεγεί;
Α Κ : Είναι ευρέως γνωστό σε όλους, ότι όταν διοικείς ένα δήμο – ένα ζωντανό «οργανισμό» – μοιραία υποπίπτεις και σε λάθη. Ιδανικές διοικήσεις σπάνια υπάρχουν. Θα συμβούλευα το μελλοντικό Δήμαρχο Δελφών (αν μας εμπιστευτεί ο κόσμος τον Λουκά Αναγνωστόπουλο) να προσέξει πάρα πολύ την καθημερινότητα του δημότη σε κάθε γωνία του Δήμου μας. Από εκεί και πέρα, ο συνδυασμός μας έχει την εμπειρία της προηγούμενης θητείας, έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και πιστεύω ακράδαντα ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού μας θα αποφύγει τα όποια λάθη του παρελθόντος.

ΩτΦ: Ο τόπος μαραζώνει ολοένα και περισσότερο, νέες δουλειές δεν ανοίγουν , οι νέοι φεύγουν και δύσκολα ξαναγυρίζουν. Τι θα μπορούσε να κάνει μια δημοτική αρχή για να αντιστρέψει αυτήν την πορεία;
Α.Κ. :Η απάντηση κατά την γνώμη μου είναι μια και απλή: έργα, έργα και πάλι έργα! Χρειαζόμαστε έργα πνοής, έργα υποδομών όχι μόνο για να δώσουν καινούριες θέσεις εργασίας άλλα και να διευκολύνουν και τους άλλους άξονες μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τον τόπο μας, όπως παραδείγματος χάρη την τουριστική προβολή του Δήμου Δελφών. Για να καταλάβουν οι αναγνώστες σας, θα σας πω παράδειγμα ενός έργου που όταν τελειώσει θα δώσει ώθηση σε πολλούς τομείς. Είναι ο περιφερειακός δρόμος της Άμφισσας με την ευρεία πρόσβαση στο Κάστρο των Σαλώνων, στη Χάρμαινα, στο Βυζαντινό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρα και στους Αγίους Αναργύρους. Είναι έργο πνοής με μεγάλες προεκτάσεις για τον τόπο, και όπως ξέρετε, οι αρχικές διαδικασίες είχαν ξεκινήσει επί θητείας μας. Έπειτα, το 2019 το έργο «έπεσε» σε αδράνεια με αποτέλεσμα, μετά από την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, και το κόστος του αυξήθηκε και μόλις τώρα το 2023 πάει για ανεύρεση αναδόχου.

ΩτΦ:Ειδικά, για τη Δ.Ε Άμφισσας στην οποία εκλέγεστε ποια έργα και δράσεις θα προτείνατε για την ανάπτυξή της;
Α.Κ. :Το Δημοτικό Διαμέρισμα της Άμφισσας με την πρωτεύουσα του Δήμου και με τους οικισμούς που το απαρτίζουν πάντα έχει βαρύνουσα σημασία για μένα, διότι είμαι και νέο-Αμφισσιώτης και η οικογένεια μου ζει εδώ και αγαπάμε πολύ την πόλη μας. Αυτό δεν πάει να πει βέβαια ότι θα διαφύγουν της προσοχής μου τα αλλά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Δελφών, αν με εμπιστευτούν οι πολίτες, αλλά αντιθέτως θα έλεγα. Όσον αφορά την Άμφισσα, καταρχάς θα συνεχίσουμε όλα τα μεγάλα έργα που σχεδιάσαμε το 2014-2019, δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε και η νυν δημοτική αρχή «πέταξε» στα αζήτητα. Και εννοώ το πάρκινγκ βαρέων οχημάτων, που έχει τόσο ανάγκη η πόλη μας, η οποία σήμερα «πνίγεται» στα φορτηγά, τα λεωφορεία και τις μπουλντόζες που είναι παρκαρισμένα στους δρόμους της. Επίσης εκκρεμεί εδώ και 4 χρόνια το έργο της δωρεάν(!) αλλαγής όλων των λαμπτήρων παλιάς τεχνολογίας σε λαμπτήρες led, αυτό το έργο θα υλοποιηθεί άμεσα, αν αναλάβουμε εμείς τη Δημοτική Αρχή, πάντα με τη βοήθεια και εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου. Έχω αναφέρει ήδη τον περιφερειακό δρόμο της πόλης της Άμφισσας. Υπάρχουν πολλά ακόμη μικρά και μεγάλα έργα για την Άμφισσα που μπορεί ο πολίτης να ενημερωθεί στο προεκλογικό ενιαίο πρόγραμμα του συνδυασμού μας αλλά και στο φυλλάδιο των υποψήφιων για το τοπικό συμβούλιο της Άμφισσας. Εκτός των έργων υποδομής, υπάρχει στο πρόγραμμά μας πληθώρα δράσεων πολιτιστικού χαρακτήρα και τουριστικής προβολής της πόλης της Άμφισσας, όπως και για άλλες πόλεις του Δήμου Δελφών. Θα σας πω ένα ενδεικτικό παράδειγμα μόνο. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τη συνδυασμένη αξιοποίηση και προβολή των νέων μουσείων του Δήμου Δελφών: του Μουσείου της Επανάστασης του 1821, του Λαογραφικού και Εθνικού Μουσείου του Δαραδήμα, του Ιστορικού Καφενέ του Α. Μόσχου, του Μουσείου Εταιρείας Φωκικών Μελετών, του Μουσείου της Πόλης της Ιτέας, μαζί με τα παλιά και καταξιωμένα μουσεία του Δήμου: τα Αρχαιολογικά Μουσεία των Δελφών και της Άμφισσας και το Ναυτικό Μουσείο του Γαλαξιδίου. Η αρωγή για αυτό θα είναι η εφαρμογή της αναγγελίας της υπουργού της ΥΠΠΟΑ κας Μενδώνη για την σύνδεση με το ενιαίο εισιτήριο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Δελφών και της Άμφισσας. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε σε μια από τις πόλεις του Δήμου μας το Μουσείο της Αθλητικής Φανέλας, που θα είναι ο «κράχτης» για τον φίλαθλο-επισκέπτη της περιοχής μας, λόγω των μοναδικών εκθεμάτων στη συλλογή του συλλέκτη Α. Αφεντούλη.
Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά ακόμα, όπως για τον αναπροσδιορισμό του ρόλου του Φεστιβάλ των Δελφών και την επιστροφή του στην προώθηση των Δελφικών Ιδεωδών και όχι του “management” των συναυλιών των γνωστών ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου. Αυτό την διαχείριση άριστα μπορούν να κάνουν οι άλλοι, πχ. αθλητικά σωματεία, ο ρόλος του Φεστιβάλ Δελφών είναι εντελώς διαφορετικός. Για τη δημιουργία Θεματικού Πάρκου Παραδοσιακών Επαγγελμάτων και «Μουσείου του Στοιχειού» στη Χαριμαινα κτλ. Επίσης πρέπει να αναβαθμιστεί ένα κόσμημα της πόλης της Άμφισσας που είναι η Δημοτική Βιβλιοθήκη της, με σπάνια βιβλία και συλλογές. Εδώ μιλάμε για την δημιουργία δικής της σελίδας στο διαδίκτυο , την σταδιακή ψηφιοποίηση των σημαντικότερων εγγράφων , μιλάμε για την προβολή και για τις εναλλακτικές δράσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και την ανάγνωση. Αυτά και πολλά άλλα έχουν σχεδιαστεί με όραμα, μεράκι και θέληση για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

ΩτΦ:Είστε ευχαριστημένος από τη συνεργασία Δήμου Δελφών με το νοσοκομείο Άμφισσας;
Α.Κ. : Αυτή η τετραετία ήταν συνυφασμένη με την πανδημία του covid-19 και το νοσοκομείο της Άμφισσας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση και στην πρόληψη και εμβολιασμό των κατοίκων του Δήμου μας. Ο ιός αυτός ως γνωστών «αγαπάει» τις μεγάλες συναθροίσεις ανθρώπων για την ευρεία μετάδοση της νόσου. Όταν όμως η μονάδα Υγείας του Δήμου είναι αδύναμη και έχει περιορισμένες δυνατότητες και ο ιός είναι ακόμα «δυνατός» χωρίς πολλές μεταλλάξεις και προκαλεί βαριά προσβολή του ανθρώπινου οργανισμού, τότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αποτροπή της ευρείας μετάδοσης. Θα μπορούσα να επισημάνω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής στο Καρναβάλι του 2020, που ναι μεν η Δημοτική Αρχή «ακύρωσε» τις εκδηλώσεις, μετά από την κεντρική πανελλαδική εντολή, όμως τελικά πραγματοποιήθηκαν με «ευθύνη» των καρναβαλιστών και είδαμε όλοι μας τη «συμμετοχή» των στελεχών της στις εκδηλώσεις.

Όπως επίσης στη μεγάλη διασπορά του ιού τον Οκτώβρη του 2020 στην Άμφισσα, που έδωσε – δυστυχώς – και θανάτους, το «κλείσιμο» και το «άνοιγμα» καταστημάτων εστίασης με τις διαδοχικές αποφάσεις του Δήμαρχου. Από τα θετικά πρέπει να επισημάνω την έναρξη εφαρμογής της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την χορήγηση επιδόματος στέγασης και τροφής σε νέους ιατρούς , που έρχονται να εργαστούν στο Γ.Ν. Άμφισσας.

ΩτΦ:Στο παρελθόν διετελέσατε μέλος του ΔΣ του ΓΑΣ Άμφισσας. Θα ήθελα μια αξιολόγηση της περσινής του πορείας
Α.Κ. : Το 2009-2010, αν δεν απατώμαι, όταν το ΓΑΣ Άμφισσας κατέρρευσε, έτυχε να είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του «Μάκαρου», ενός καινούριου μπασκετικού σωματείου που μέχρι να ξανά ονομαστεί σε ΓΑΣ Άμφισσας μετά από 10 χρόνια, πρόλαβε να καταγράψει μια λαμπρή πορεία στην Ά ΕΣΚΑΣΈ με την ανδρική, την εφηβική και τη γυναικεία ομάδα του. Ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Μάκαρου για τρία περίπου χρόνια και με τη βοήθεια του προσωπικού μου φίλου Dmitry Varustin, παλιού μπασκετμπολίστα – ο οποίος δώρισε στην ομάδα σύγχρονο ηχοακουστικό εξοπλισμό – οργανώθηκαν δύο κανονικά show με λέιζερ για την παρουσίαση ομάδων με ηχητική «επένδυση» πολλών παιχνιδιών του «Μάκαρου», που ποιοτικά ήταν επιπέδου της Ά Εθνικής. Από εκεί και πέρα όλοι γνωρίζουμε ότι ζούμε σε μια μικρή πόλη 10.000 κατοίκων και πως στην περιοχή μας δεν δραστηριοποιούνται μεγάλες εταιρείες με δυνατότητες επένδυσης και στήριξης των αθλητικών σωματείων. Οπότε ο πρωταρχικός στόχος της κάθε διοίκησης, πάντα κατά την γνώμη μου, πρέπει να είναι η ανάδειξη και προώθηση ντόπιων παικτών και η εδραίωση της θέσης της ομάδας στην ανώτερη τοπική κατηγορία, ειδικά όταν δίπλα υπάρχει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Δήμου με παρόμοια ομάδα μπάσκετ. Προς το παρόν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις της ενοποίησης αυτών των δυο ομάδων με την λογική του «win-win» και της δημιουργίας μιας δυνατής ομάδας με τους ταλαντούχους ντόπιους παίκτες που πιθανών με την προσθήκη ενός ή δυο έμπειρων παικτών να μπορούσε να πρωταγωνιστεί στη ΄Γ Εθνική και ίσως και σε υψηλότερες κατηγορίες. Παρόλα αυτά, φέτος το ΓΑΣ Άμφισσας με την υπερπροσπάθεια των παικτών και της τωρινής διοίκησης πραγματοποίησε μια αξιοσημείωτη πορεία στη ΄Γ Εθνική, δείχνοντας το μαχητικό του χαρακτήρα και προσφέροντας χαρά στο φίλαθλο κόσμο της Άμφισσας. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας και στη Διοίκησή της στην καινούρια αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

.ΩτΦ: Ποιος έφταιξε για τη σύγκρουση Ρωσίας –Ουκρανίας; Πως θεωρείτε ότι θα λήξει αυτός ο αιματηρός πόλεμος;
Α.Κ. :Να πω αρχικά για να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι κάθε πολεμική σύγκρουση είναι καταδικαστέα και πρέπει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό. Για να κατανοήσει κανείς τα αίτια κάθε σημαντικού γεγονότος που συμβαίνει σήμερα στην Ευρώπη πρέπει να ξέρει καλά την ιστορία του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Το πρόβλημα ξεκίνησε από το 1989 όταν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΚ ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ συναίνεσε στην ένωση των δυο Γερμανιών και στην αποχώρηση των σοβιετικών στρατευμάτων από την Ανατολική Γερμανία με αντάλλαγμα τις προφορικές(!) διαβεβαιώσεις της μη επέκτασης του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη. Από εκεί και πέρα όλοι ξέρουμε που βρίσκεται σήμερα το ΝΑΤΟ και ότι η Ουκρανία βρίσκεται στο «μαλακό υπογάστριο» της Ρωσίας, μελλοντική συμμετοχή της οποίας στο ΝΑΤΟ απειλεί άμεσα την ασφάλεια της Ρωσίας, είτε το παραδέχεται η Δύση είτε όχι. Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Καραϊβική κρίση του 1961, με την προσπάθεια εγκατάστασης των σοβιετικών πυραύλων στη Κούβα. Ήταν θέμα «ταμπού» και «casus belli » για τις ΗΠΑ. Οι παλαιότεροι ξέρουν ότι παραλίγο για αυτό το γεγονός να ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος τότε μεταξύ των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην περιοχή της Ουκρανίας. Όλα τα γεγονότα που ακολούθησαν από το 2014 έως το 2022 είχαν ως απώτερο σκοπό την είσοδο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Πρώτα συνέβη με τη βοήθεια των ΗΠΑ και της Ε.Ε το εθνοναζιστικό πραξικόπημα και η ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου για 2η φορά (η πρώτη ήταν στην πορτοκαλί επανάσταση του 2004) Προέδρου της Ουκρανίας, όπου το κόμμα του και ο ίδιος ήταν κατά της συμμετοχής της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ. Οι ανατολικές επαρχίες της χώρας δεν δέχτηκαν τους εθνικιστές πραξικοπηματίες ως κυβέρνηση και το 2014, αντί των διαπραγματεύσεων που έπρεπε να κάνει με τον λαό της η «παράνομη» κεντρική κυβέρνηση του Κιέβου, ξεκίνησε τον αιματηρό πόλεμο στο Ντονμπάς που αφορούσε άμεσα και τους Έλληνες ομογενείς. Κανείς τότε στην Ελλάδα δεν νοιάστηκε για αυτούς τους ανθρώπους. Για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος έχουν γίνει δύο συμφωνίες του Μινσκ το 2014-2015 με συμμετοχή Γερμανίας, Γαλλίας, Ουκρανίας και Ρωσίας, όπου συμφωνήθηκε ένας «οδικός χάρτης» τερματισμού των ενόπλων συγκρούσεων. Τις δεσμεύσεις του Μινσκ ποτέ δεν τις τήρησε η Ουκρανία στα 8 χρόνια και δεν προσπάθησε ποτέ να σταματήσει τον πόλεμο στον Ντονμπάς. Το γεγονός αυτό σήμερα το παραδέχονται ξεκάθαρα οι τότε ηγέτες της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και της Γερμανίας Άγγελλα Μέρκελ, ότι δηλαδή οι συμφωνίες του Μινσκ ήταν χρήσιμες μόνο και μόνο για να κερδίσει χρόνο η Ουκρανία και να προετοιμαστεί με εξοπλισμό της Δύσης για τον πόλεμο με την Ρωσία πια. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε η απόρριψη του καλέσματος της Ρωσίας το Νοέμβρη του 2021 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ για διαπραγματεύσεις για την ασφάλεια στην Ευρώπη. Και το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η ομιλία του προέδρου Ζελένσκι στα πλαίσια της διάσκεψης για την ευρωπαϊκή ασφάλεια στο Μόναχο το Φεβρουάριο του 2023, όπου ο Ζελένσκι διαβεβαίωσε, εισπράττοντας και το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, ότι η Ουκρανία θα αποκτήσει οσονούπω ατομική βόμβα. Αυτά τα γεγονότα, μαζί με το συνεχιζόμενο επί οχτώ χρόνια πόλεμο κατά του ρωσόφωνου πληθυσμού στο Ντονμπάς έκαναν την σύγκρουση πια αναπόφευκτη. Υπάρχουν και πολλές άλλες πτυχές, γνωστές και άγνωστες, για αυτόν τον πόλεμο και για την τύχη της Ελληνικής ομογένειας, που δεν είναι επί της παρούσης να αναφερθούν. Αλλά επαναλαμβάνω και πάλι, ότι ο κάθε πόλεμος είναι καταδικαστέος και όλες οι διαφορές πρέπει να λύνονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΩτΦ:Τελειώνοντας θα ήθελα να μου αναφέρεις δυο λόγια για το βιογραφικό σου για να το θυμηθούν οι παλαιότεροι και να το μάθουν οι νεότεροι;
Α.Κ. :Γεννήθηκα στο Βόρειο Καύκασο της Ρωσίας από Έλληνες γονείς με καταγωγή από την Τραπεζούντα του Πόντου και το Καρς. Ο προπάππους από την πλευρά του πατέρα μου είναι ο Γεώργιος Γεωργιάδης (Γουρτζίεφ), φιλόσοφος, μυστικιστής και πνευματικός δάσκαλος. Σπούδασα Ιατρική στο Λένινγκραντ της πρώην ΕΣΣΔ και το 1992 ως παλιννοστούντες η οικογένειά μου ήρθε στην Ελλάδα. Μετά την απόκτηση του πτυχίου Ιατρικής ολοκλήρωσα την εκπαίδευση ως Χειρουργός με δυο ειδικότητες, μια της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στην Αγία Πετρούπολη και μια της Γενικής Χειρουργικής στην Αθήνα. Επίσης έχω κάνει δυο εξειδικεύσεις, αυτή της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και αυτή της Εντατικολογίας, οι οποίες και οι δυο έλαβαν χώρα στην Αθήνα. Είμαι Διδάκτορας Πανεπιστήμιου Αγίας Πετρούπολης στο αντικείμενο της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής και κατέχω τέσσερα Βραβεία της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας (1997-2000). Είμαι συγγραφέας άνω των 300 επιστημονικών δημοσιεύσεων και δύο μονογραφιών. Από το 2001 εργάζομαι στην Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας και από 01/01/2023 τη διευθύνω. Είμαι παντρεμένος με την Νάντια Αντωνίσκης και έχουμε δυο παιδιά, τον Βλαδίμηρο, ειδικευόμενο ιατρό Γενικής και Οικογενειακής Ιατρικής και τον Σέργιο, φοιτητή φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Από το 2015 διατηρώ ένα ταξιδιωτικό blog όπου παρουσιάζω τις εμπειρίες από τα ταξίδια μου στην Ευρώπη και επίσης γράφω άρθρα που αφορούν πρόσωπα, γεγονότα και τοπία, τα οποία έχουν σχέση με την Φωκίδα, που τόσο αγάπησα όλα αυτά τα χρόνια. Από το 2014 έως σήμερα είμαι Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών».
Θα ήθελα στο τέλος να απευθυνθώ στους πολίτες του Δήμου Δελφών και να πω ότι δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει μαγική συνταγή ή το μαγικό ραβδί για να γίνουν όλα ξαφνικά δια μαγείας, και ειδικά μετά από μια περίοδο μεγάλης αδράνειας. Αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη, υπομονή και ενεργή συμμετοχή των πολιτών του Δήμου μας στο όραμα της «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών» ως μελλοντικής Δημοτικής Αρχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…