Ο Χρήστος Πάνος και το νέο του εγχείρημα στην Άμφισσα


Ημερομηνία δημοσίευσης:21/05/2020

 Μια νέα επιχείρηση ανοίγει σε λίγες μέρες τις πόρτες της στην πόλη της Άμφισσας και ο ιδιοκτήτης της κ. Χρήστος Πάνος μιλάει για τα σχέδιά του. Η επιχείρηση είναι σύγχρονο street cafe take away, που φιλοδοξεί να ανοίξει ένα νέο  κεφάλαιο στην πόλη διευρύνοντας τις συνήθειές της. 

Έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής τοπικών κατηγοριών. Έκλεισε την καριέρα του στα 35, στην ομάδα της ΧΑΡΑΥΓΗΣ
 Λάρισσας, κοντά στον αγαπημένο του φίλο Δημήτρη Παππά. 

https://www.youtube.com/watch?v=CUXI5vPkkbg

Ο Χρήστος Πάνος, με καταγωγή από το Θεσσαλικό κάμπο και καλός γνώστης του αγροτικού τομέα, επιλέγει την Άμφισσα να εγκατασταθεί μόνιμα και να επενδύσει σε μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση, η οποία ξεκινά τη λειτουργία της το αμέσως επόμενο διάστημα. Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και το κτίριο στην οδό Σαλώνων 18 μεταμορφώνεται από μια συνηθισμένη ψησταριά σε ένα πολυτελές μαγαζί, σαν αυτά που συναντάμε στις κεντρικές πλατείες των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών. 

Ο κ. Πάνος έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του καφέ, καθώς του καταστήματος της Άμφισσας προηγείται η δεκαπενταετής ενασχόλησή του στο χώρο της εστίασης. Στα χόμπι του είναι η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ενώ έχει διατελέσει στη διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων επί τετραετία. 

Στο πλευρό του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος κ.Ηλιάνα Περιτογιάννη, η οποία δραστηριοποιείται ακόμη στο χώρο του εμπορίου, ως υπεύθυνη πωλήσεων στο παιδικό ρούχο και τα είδη βάπτισης, στην αλυσίδα καταστημάτων “ΓΙΟΥΠΙ!!” της Μαρίνας Πατσουράκου, συζύγου Αναστασίου Καρατοσίδη. Την Άμφισσα εξερευνεί μαζί με το ζευγάρι η δεκάχρονη κόρη τους Βασιλική -Μαρία. 

Ερωτώμενος για τους λόγους που επέλεξε την Άμφισσα να επενδύσει, απαντά χαριτολογώντας “καθαρά για το κλίμα. Είναι το καλύτερο”!

Ως γνήσιος Φαρσαλινός δεν θα μπορούσε, παρά να κεράσει χαλβά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας με “γλύκανε” με το τοπικό γλυκό των Φαρσάλων από το γνωστό παραγωγό Αχιλλέα Καταραχιά που τον χορηγεί ευγενώς στον κ. Πάνο. 

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου από την πλευρά του, μεταφέρει τις θερμότερες ευχές του στην οικογένεια Πάνου για το νέο της εγχείρημα και τονίζει χαριτολογώντας ότι η Άμφισσα κέρδισε έναν από τους καλύτερους επιχειρηματίες της περιοχής του.  
ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ: Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μέχρι να πετύχουμε την κατασκευή του-Εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση των μελετών του Τμήματος Αγ. Νικόλαος-Αντίρριο.
29/11/2020 :1 κρούσμα στη Φωκίδα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ
2 συστήματα αναπνευστήρων για ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας


weather

ΓΚΑΛΟΠ

Ποιο από τα παρακάτω μέλη της Δημοτικής Αρχής Δ.Δελφών θεωρείτε πιο αποτελεσματικό;


         
         
 
 
Υλοποίηση με το ecs Econtent Systems