Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη η καταγγελία για φερόμενη κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών στην Ιτεα


Ημερομηνία δημοσίευσης:27/04/2020

 Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και συγκεκριμένα στο γραφείο Υπουργού, κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στις 24 Απριλίου η καταγγελία που αφορά σε κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών προς δύο φοιτήτριες  στην πόλη της Ιτέας στη Φωκίδα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας αρχικά από τον τοπικό τύπο και συγκεκριμένα από το fokidanews, προκάλεσε αίσθηση στην ευρύτερη περιοχή, κυρίως όσον αφορά τη συμπεριφορά των αστυνομικών προς τις δύο φοιτήτριες με αφορμή τα μετρά για τον κορωνοϊό.

 
 

Για το περιστατικό που καταγγέλθηκε δημόσια, τοποθετήθηκαν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Φωκίδας δια του προέδρου τους, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι συνάδελφοί του φέρονται να έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Παρ ΄όλα αυτά, στην καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, αναφέρεται πως υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό το οποίο αποτυπώνει τα γεγονότα όπως έχουν συμβεί.

To zougla.gr, επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου και μας ανέφεραν πως όντος έχει κατατεθεί καταγγελία - αναφορά με συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου. Παράλληλα η συγκεκριμένη καταγγελία έχει διαβιβαστεί στο επιτελικό Γραφείο του Αρχηγού, ενώ κοινοποιήθηκε στο γραφείο του Υφυπουργού και στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα.

Πηγή: https://www.zougla.gr/greece/article/ston-ipourgo-prostasias-tou-politi-i-katagelia-gia-kataxrisi-eksousias-astinomikon-se-fititries  

 
Ακόμη 3 κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας
Ο ΚορωνοΪός και η Νέα Πραγματικότητα: Μια Προσέγγιση – Ένας Προβληματισμός.
Ξεχωριστό δελτίο τύπου έβγαλε ο πρόεδρος του Ευπαλίου Κ.Τσιούστας για την ανταλλαγή κτιρίου. Τίνος προσώπου τη συμβολή χαρακτηρίζει καταλυτική;


weather

ΓΚΑΛΟΠ

Ποιο από τα παρακάτω μέλη της Δημοτικής Αρχής Δ.Δελφών θεωρείτε πιο αποτελεσματικό;


         
         
 
 
Υλοποίηση με το ecs Econtent Systems